Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit – Lampen24

De Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

54.90

SKU: 84023c844585 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED-inbouwarmatuur Neru in hoekig design met bewegingssensor Een uitnodigende trap heeft aantrekkelijke verlichting nodig, zodat ze ook in het donker perfect in scène wordt gezet. De Neru LED-inbouwarmatuur kan de vereiste verlichting leveren en heeft een eenvoudig uiterlijk dat discrete accenten zet op vlakke wanden. Het armatuurlichaam is van aluminium en is in een harmonieus wit gehouden. Na de installatie blijft van de LED-inbouwarmatuur alleen nog een slank vierkantje op het oppervlak van de muur over. De vast geïnstalleerde LED’s genereren een warmwitte verlichting en de bewegingssensor geeft de armatuur een zekere functionaliteit.. Bestel de Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, hoekig, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart