Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver – Lampen24

De Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: 6a3fc23d516a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rond LED inbouwarmatuur Neru in zilver met praktische bewegingssensor Neru combineert betrouwbare verlichting met een eenvoudig ontwerp. De LED-inbouwlamp is gemaakt van aluminium en is afgewerkt in discreet zilver. Na installatie blijft er slechts een slank, smal element over op het oppervlak, het lichaam van de armatuur verdwijnt bijna volledig in de muur. Neru is perfect geschikt voor de verlichting van een trap, maar slaat ook een super figuur in een gangruimte. De praktische sensor stuurt het licht met behulp van bewegingen en maakt van de LED-inbouwarmatuur Neru een praktische begeleider.. Bestel de Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Neru LED inbouwlamp, rond, zilver – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart