Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

De Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: ef236db088e2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Makio LED inbouw wandarmatuur voor binnen en buiten De Makio LED-inbouwwandarmatuur is volledig vervaardigd uit robuust en duurzaam aluminium en heeft een zilverkleurige oppervlakteafwerking. Deze moderne look kan in bijna elke kamer worden geïntegreerd, omdat hij neutraal is en niet opdringerig. Bovendien kan deze armatuur ook worden geïnstalleerd in de buurt van de ingang en het terras, aangezien ze dankzij haar IP65-beschermingsklasse zeer geschikt is voor gebruik buitenshuis. Het warme witte licht is aangenaam en uitnodigend. Ook geschikt voor commercieel gebruik! – Warm witte kleurtemperatuur (3.000 K) – dimbaar (faseregeling en faseafsnijding) – geschikt voor buitengebruik dankzij IP65 – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Makio LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart