Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit – Lampen24

De Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

74.90

SKU: 190411fbaa28 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED wandinbouwlamp Makio in trendy rasteroptiek De LED-inbouw-wandlamp Makio wordt geleverd in een eenvoudig ontwerp. De discrete hoes is volledig in het wit ontworpen en kan daarom prachtig worden geïntegreerd in verschillende interieurs. Het bijzondere aan deze lamp is dat hij ook buiten kan worden geïnstalleerd. De beschermingsklasse IP65 zorgt ervoor dat Makio zijn doel voor lange tijd in het entreegebied of op het terras zal vervullen. De ingebouwde LED-module verbruikt zeer weinig stroom en de helderheid ervan kan worden aangepast met een leading-edge of trailing-edge fase-dimmer (exclusief dimmers), zodat u uw eigen individuele lichtsfeer kunt creëren. Zowel voor privé als commercieel gebruik! – warme witte kleurtemperatuur (3.000 K) – dimbaar (faseregeling en fase-afsluiting) – geschikt voor gebruik buitenshuis dankzij IP65 – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Makio LED inbouwlamp, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart