Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

De Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: 728cb99de10f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zilveren LED wandinbouwarmatuur Lasca met trapeziumvormige lichtuitstraling De LED-inbouwwandlamp Lasca overtuigt door haar vierkante vormgeving en een afdekking die qua kleur bijna overal kan worden geïntegreerd. De aluminium behuizing heeft een zilveren afwerking die de armatuur een moderne uitstraling geeft. Lasca is goed beschermd tegen weer en wind en kan daarom ook uitstekend worden gebruikt op het terras of bij de ingang. Met behulp van een fase-aansnijdings- of fasehoekdimmer kan de lichtsterkte van de armatuur zelfs worden aangepast, zodat in een handomdraai een gezellige sfeer kan worden gecreëerd – zowel binnen de eigen vier muren als in een bedrijf. – Warm witte kleurtemperatuur (3.000 K) – dimbaar (faseregeling en faseafsnijding) – geschikt voor buitengebruik dankzij IP65 – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Lasca LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart