Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 – Lampen24

De Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

79.90

SKU: 6c08d9c33a1b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zilveren wandinbouwarmatuur Lanti in hoekig design, vervaardigd uit aluminium Voor een uitnodigende trap mag de juiste verlichting niet ontbreken. De Lanti wandinbouwarmatuur is ideaal om dit te verlichten en integreert zich ook probleemloos in de inrichtingsstijl. Hij wordt in de muur ingebouwd en er blijft slechts een smal vierkant over dat eenvoudige accenten legt op vlakke muren. De Lanti wandinbouwarmatuur kan worden uitgerust met passende lichtbronnen en maakt een vrije keuze van de lichtkleur mogelijk, zodat de verlichting kan worden aangepast aan persoonlijke behoeften. Als Lanti wordt gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie, kan een harmonieuze totaalindruk worden gecreëerd binnen het interieurontwerp.. Bestel de Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Lanti wand inbouwlamp, zilver, G9, IP65 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart