Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

De Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

64.90

SKU: 065ed6dc7561 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zilveren LED inbouw wandarmatuur Lanti met smalle lichtuitstraling Dankzij haar elegante look kan deze prachtige armatuur niet alleen haar waarde bewijzen in uw eigen vier muren, maar ook in de commerciële sector. De vierkante afdekking is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in een zilveren tint. De Lanti LED-inbouwwandarmatuur beschikt over een moderne LED-technologie die niet alleen zuinig is in het stroomverbruik, maar ook in lichtsterkte kan worden geregeld met behulp van een fase-afsnijdings- of fase-afsnijdingsdimmer (dimmer exclusief). Dankzij IP65 kan de armatuur ook buiten zonder problemen worden geïnstalleerd. – Warm witte kleurtemperatuur (3.000 K) – dimbaar (faseregeling en faseafsnijding) – geschikt voor buitengebruik dankzij IP65 – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Lanti LED inbouwlamp, zilvergrijs – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart