Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

89.90

SKU: e345197989c2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Drie-lamps half-inbouwarmatuur Hidaya in modern design, gemaakt van zandwit staal Hidaya is ideaal voor privégebruik, maar de halfinbouwarmatuur kan ook in bedrijfspanden worden geïnstalleerd. Het stijlvolle ontwerp is gemaakt van zandwit staal en heeft een rechthoekige vorm. De drie stopcontacten kunnen worden uitgerust met GU10-lampen en kunnen in twee verschillende richtingen worden gekanteld, wat een flexibele verlichting mogelijk maakt. Ook de installatie van de lamp is eenvoudig en ongecompliceerd. Een WAGO snelkoppeling maakt de montage zonder schroeven mogelijk, dankzij een duurzaam, veilig en zonder gereedschap werkend veermechanisme. Het moderne design van de halfinbouwarmatuur Hidaya past in een brede waaier van interieurstijlen en plaatst discrete accenten.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart