Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit – Lampen24

De Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: e570190a8029 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Klassieke inbouwarmatuur Enia snijdt overal een fijn figuur, IP44 Met de stijlvolle inbouwarmatuur Enia kunnen mooie accenten worden gelegd. Het armatuur bestaat uit een hoekige behuizing van aluminium. Binnenin is het een stopcontact dat plaats biedt aan een lichtbron. De lamp is niet inbegrepen, maar geschikte lampen zijn te vinden in de accessoires. Door het puristische design kan de armatuur overal probleemloos worden geïntegreerd. Dankzij de beschermingsklasse IP44 kan de armatuur zelfs in de badkamer worden geplaatst. Maar Enia snijdt ook een fijn figuur in commercieel gebruikte ruimtes. Daar kan het bijvoorbeeld speciale elementen oplichten en zo de aandacht vestigen.. Bestel de Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart