ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 – Lampen24

De ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ACB ILUMINACIÓN is snel bij u thuis bezorgd.

104.90

SKU: 315e16680e74 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 van  ACB ILUMINACIÓN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-plafondlamp Spectra Inbouw met unieke lichtbundel Fascinerende lichteffecten en ongewone verlichting zijn mogelijk met deze LED-inbouwarmatuur Spectra. Het wordt geïnstalleerd in het plafond en sluit af met een ronde vorm, waardoor het bijna vloeiend overgaat in het plafond. Bovenop de ronde installatievorm werd een gesloten halve cirkel geplaatst. Het heeft een gleuf over de gehele randlengte waarin de warm witte LED’s zich bevinden. Deze stralen een helder licht uit dat zorgt voor spannende lichteffecten op het plafond en de wanden. Als een lichtpad loopt de lichtbundel recht naar links en rechts langs het plafond en beweegt hij ook recht naar beneden langs de muur. Als de armatuur bijvoorbeeld in het midden van een gang wordt geplaatst, wordt deze volledig en over een groot oppervlak verlicht en wordt het pad optisch geleid.. Bestel de ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ACB ILUMINACIÓN LED plafond inbouwlamp Spectra Recessed, IP54 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart