Witte LED inbouwspot 3 per set – Lampen24

De Witte LED inbouwspot 3 per set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 3e287c9f6b7c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Witte LED inbouwspot 3 per set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Witte LED inbouwspot 3 per set van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gerichte plafondverlichting wordt mogelijk gemaakt door de draaibare LED-inbouwspots Erik – set van 3 stuks. Deze kleine inbouwspot overtuigt met de nieuwste LED-lichttechniek en is door zijn tijdloze kleurstelling universeel inzetbaar. De buitenste ring is gemaakt van robuuste kunststof. Het licht is dus absoluut roestvrij. Binnenin is een 5 Watt LED-module geïntegreerd. Het geeft warm wit licht met een lichtstroom van 400 lumen. Vooral in combinatie met een aantal van deze inbouwspots kan met deze inbouwspots een energiezuinige algemene verlichting worden gecreëerd. Onder toebehoren (1510297) is een witte diffusor verkrijgbaar om de inbouwarmatuur huiselijker te maken. Er is een aansluiting voor 230V, de chauffeur is geïntegreerd. De lamp kan direct worden aangesloten. De voordelen op een rijtje: – roestvrij staal – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – eenvoudige en veilige aansluiting met klemmenkast (geen transformator nodig) – willekeurig uit te breiden. Bestel de Witte LED inbouwspot 3 per set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Witte LED inbouwspot 3 per set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart