Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 – Lampen24

De Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a715dfdea649 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Interessante inbouwarmatuur Felia in wit De Felia-inbouwarmatuur bevat een 5,5 Watt LED, die een gelijkmatige warmwitte lichtkleur uitstraalt. Het is in principe dimbaar, hiervoor is een aparte dimmer nodig. In normaal bedrijf is er geen transformator nodig. Installatie in natte ruimtes zoals de badkamer is mogelijk, omdat deze volgens IP44-normen is vervaardigd. Het heeft een diameter van 7,5 cm en een minimale inbouwdiepte van slechts 3 cm. Verschillende kleine LED-modules, ontworpen als spots, stralen een aangenaam warm licht uit. Optioneel uitgerust met een wit rooster, dat als accessoire verkrijgbaar is.. Bestel de Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Witte LED inbouwlamp Felia, IP44 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart