Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel – Lampen24

De Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 84f47ac05198 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwspots Nikas voor veelzijdig gebruik De praktische kunststof inbouwspot Nikas van 8,5 x 8,5 cm kan dankzij de discrete mat-nikkelkleur in bijna elke interieurstijl worden geïntegreerd. Het kunststof materiaal geeft de lamp een roestvrije kwaliteit. Bijzonder overtuigend is de hoogwaardige LED-technologie met geïntegreerde 5 W LED-module. 400 lumen lichtstroom produceren een warm wit licht met een lage warmteontwikkeling. Energiebesparing is inbegrepen in de voordelen. De levering omvat de 230 V-aansluitbus met geïntegreerde driver. Hierdoor kan de armatuur direct worden aangesloten. Voor het afdekken van de LED-verlichting is een bijpassend rooster in het wit beschikbaar. Deze is verkrijgbaar in het accessoiregedeelte onder artikelnummer: 1510297. Nikas kan door zijn geringe inbouwdiepte in vrijwel elke plafondconstructie worden geïntegreerd.. Bestel de Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Vierkant – LED inbouwspot Nikas mat-nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart