Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 – Lampen24

De Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: affa3afab997 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouwspot Shower – IP65 De perfecte lichtbron voor de moderne badkamer is de LED inbouwspot Shower. De spot is uitgerust met beschermingsgraad IP65 en dus perfect beschermd tegen het binnendringen van water. Zo kan hij bijvoorbeeld recht boven de douche worden geïnstalleerd. De warmwitte lichtkleur (3.000 Kelvin) verspreidt een helder, maar huiselijk licht. Met 400 lumen zorgt zelfs een enkele spot voor een helder licht – met meerdere geïnstalleerd, is een volledig dekkende helderheid absoluut gegarandeerd. Opmerkelijk is de geringe inbouwdiepte van slechts 3 cm. De installatie kan zonder transformator worden uitgevoerd.. Bestel de Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Verchroomde LED inbouwspot Shower, IP65 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart