Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium – Lampen24

De Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 38403b7bbc5e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aluminium inbouwspot Tjark met geborstelde afwerking en energiezuinige LED-lichtbronnen Warmwitte LED’s zorgen bij deze inbouwspot voor het licht, zonder dat er veel energie verbruikt wordt. Het verbruik ligt namelijk bij slechts 3 watt. Leuk en modern uiterlijk met een zilvergrijze geborsteld aluminium afwerking, waardoor een mat effect ontstaat. De klemmen aan zijkant maken de inbouw in het plafond makkelijk en zorgen ervoor dat de spot goed vastzit.. Bestel de Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Tjark – hoekige LED-inbouwspot van aluminium – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart