Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium – Lampen24

De Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b6554b4e53f8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwspot Nikas in set van 3 – met beschermingsgraad IP44 ook geschikt voor badkamers Deze set inbouwspots overtuigt met de nieuwste LED verlichtingstechnologie en is universeel inzetbaar dankzij het tijdloze kleurenschema. De buitenste ring is gemaakt van stevig plastic. Daardoor is de lamp absoluut roestvrij. Nikas is uitgerust met beschermingsklasse IP44 en is goed beschermd tegen spatwater en vuil, zodat de set spots ook in de badkamer kunnen worden gebruikt. Binnenin elke spot is een 5 watt LED module geïntegreerd. Deze biedt een warmwit licht bij een lichtstroom van 400 lumen. Voor een meer huiselijke vormgeving van de inbouwlamp is onder accessoires een witte diffuser (1015297) beschikbaar. Er is een aansluitstekker voor 230V voorzien, de aandrijving is geïntegreerd. De lamp kan onmiddellijk worden aangesloten. De voordelen in één oogopslag: – roestvriji – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – eenvoudige en veilige aansluiting op de klemmenkast (geen transformator nodig) – naar wens uitbreidbaar – geschikt voor badkamers dankzij beschermingsgraad IP44 Met een diffuser opzetstuk (zie accessoires, niet inbegrepen), kunnen de vaak behoorlijk technisch ogende LED inbouwspots huiselijker worden gemaakt.. Bestel de Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Set van 3 LED inbouwspots Nikas IP44 aluminium – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart