Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit – Lampen24

De Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a8fbc32f7c9a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Bediening zonder transformator mogelijk – drie LED inbouwspots Felia De LED inbouwlamp Felia wordt geleverd in een praktische set van drie. Ze is zowel geschikt voor installatie in normale huiskamers als in vochtige ruimtes, omdat ze over beschermingsgraad IP44 beschikt. De prijs-prestatieverhouding van de lamp is optimaal, omdat deze kan overtuigen met meer extra’s. De ingebouwde LED’s zijn dimbaar en geven warmwit licht. Verder scoort Felia met een geringe inbouwdiepte van 3 cm. De spots kunnen zelfs zonder transformator worden gebruikt. Voor een meer huiselijke vormgeving van de inbouwlamp is onder accessoires een witte diffuser (1510297) beschikbaar.. Bestel de Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Set van 3 LED inbouwlampen Felia IP44, wit – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart