Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps – Lampen24

De Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b5a4d768bbe1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Plafondlamp Olympia_ T236 in wit pleisterwerk – eenvoudig en functioneel Deze vijflamps plafondinbouwarmatuur Olympia_ T236 is veelzijdig inzetbaar. Zowel in privé- als commerciële ruimtes kan het onzorgvuldig worden gebruikt in trappenhuizen, gangen, ontvangstruimtes en overal waar de focus niet aan het plafond mag hangen. Dankzij de mogelijkheid om de lijst na de installatie te schilderen en over het algemeen in het plafond te verzinken, kan de armatuur in bijna elke ruimte worden geïntegreerd. Alleen een fijn wit kader steekt 2 cm uit het plafond, anders is de schijnwerper bijna onzichtbaar.. Bestel de Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafondinbouwspot Olympia_ T236 5-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart