Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 55bf3b112a70 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Olympia T232 plafondinbouwarmatuur – een bijna onzichtbare lichtbron Wie de aandacht wil richten op het wezenlijke qua vormgeving, doet alles goed met de functionele Olympia T232-inbouwarmatuur. Na de installatie is hij vrijwel onzichtbaar, omdat hij met een vloeiende overgang in het plafond is verzonken en zelfs overschilderbaar is. Daarna is alleen nog de lamp in het plafond zichtbaar, die met zijn licht tevoorschijn komt. Deze 3-vlammige lamp leidt u door de weg. Vooral in combinatie met andere armaturen van dit type kan een ruimte optimaal worden verlicht. De GU10 lamphouders kunnen naar wens worden gemonteerd.. Bestel de Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Olympia T232 3-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart