Plafond inbouwlamp Cos van gips – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Cos van gips is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 79d46b4b607d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Cos van gips bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Cos van gips van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Geïntegreerde inbouwarmatuur voor gipsplaat De Cos-inbouwarmatuur kan eenvoudig worden ingebed in gipsplaat of plafond en na het vullen worden gelakt. Het resultaat is een glad oppervlak dat alleen de diffusor, die hier een asymmetrische, afgeronde vorm heeft, als armatuur laat zien. Het uniforme totaalbeeld van het plafond of de wand met de inbouwarmaturen biedt het voordeel dat de kleur van de armatuur altijd verandert met de kleur van de wand/het plafond en dus kan worden aangepast aan elke interieurstijl. Deze armatuur is daarom bijzonder flexibel en ziet er dankzij het onopvallende oppervlak nooit storend uit.. Bestel de Plafond inbouwlamp Cos van gips nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Cos van gips – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart