Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit – Lampen24

De Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megatron is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 181e73f01d3d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit van  Megatron is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwspot Decoclic – set met dimbare GU10 LED lichtbron Een praktische set die in combinatie met andere een prachtig lichtpatroon creëert en uitstekend geschikt is voor accentverlichting – de Decoclic set bestaat uit een ronde inbouwring van aluminium die 30° draaibaar is, een GU10-lamp in LED-variant met warmwit licht en de bijbehorende fitting plus een GU5.3 fitting. De LED-lamp kan worden gedimd van 100 tot 10 % en heeft een stralingshoek van 36°. De inbouwdiepte is afhankelijk van de grootte van de lichtbron. De snap-in montage zonder snap-ring maakt de installatie zeer eenvoudig. Deze set is zeer geschikt om geselecteerde voorwerpen of gebieden gericht te verlichten.. Bestel de Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Megatron DecoclicSet LED inbouwspot GU10 5W wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart