Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit – Lampen24

De Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megatron is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 00e4052f2593 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit van  Megatron is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Decoclic ronde inbouwspot – set met GU10 LED lamp en bijpassende fitting De Decoclic set met montagering en lamp is geschikt voor plafonduitsparingen met een diameter van 68 mm. De ronde montagering is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een eenvoudige vorm. Dankzij zijn vlakke vormgeving gaat hij vloeiend op in het plafond en oogt hij zeer modern, vooral in combinatie met andere armaturen, en zorgt hij voor spannende lichtmomenten. Dankzij de snap-in montage zonder snap ring, is de installatie kinderspel. De bijpassende GU10 en ook een GU5.3 fitting worden meegeleverd. De bijgeleverde GU10 LED-lamp is niet dimbaar en heeft een stralingshoek van 36°, terwijl de montagering een zwenkhoek van 30° mogelijk maakt. Op die manier kan de lichtstraal worden gericht en kunnen voorwerpen worden geaccentueerd.. Bestel de Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Megatron DecoclicSet LED inbouwring GU10 4,2W wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart