Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver – Lampen24

De Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megatron is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: d70178cac68f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver van  Megatron is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwringset Decoclick met GU10 LED-lichtbron voor plafonduitsparing 68 mm Decoclic is een set die bestaat uit een ronde inbouwring, de bijpassende GU10 LED-lamp en de bijbehorende fitting. Dankzij de snap-in montage zonder borgring is de installatie zeer eenvoudig. De ring is 30° draaibaar, wat een optimale en gerichte uitlijning van de verlichting mogelijk maakt. De bijgeleverde lichtbron is voorzien van Dual Beam technologie, waardoor het mogelijk is twee verschillende stralingshoeken in te stellen (24° en 35°). Dit maakt een geaccentueerde verlichting in verschillende kamers en gebieden mogelijk. Dankzij de U-Dim functie van de lamp kan deze worden gedimd met een fase-afsnijdings- en fase-afsnijdingsdimmer, alsook met een LED-dimmer (R, L, C).. Bestel de Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Megatron DecoclicSet inbouwspot GU10 5,2W zilver – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart