Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks – Lampen24

De Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a022940daeac Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwspots Skrolla verstelbaar in lichtkleur in een praktische set van drie, geschikt voor badkamers Hier worden drie LED inbouwspots van de Skrolla serie aangeboden in een praktische set van drie, zodat u een badkamer uitgebreider kunt verlichten. Met de beschermingsgraad IP44 is gebruik in vochtige ruimten zonder meer mogelijk en de chromen afwerking harmonieert ook met het typische badkamermeubilair, omdat wastafel-, badkuip- en co. armaturen meestal ook in chroom zijn uitgevoerd. Een ander voordeel van deze voor inbouw ontworpen downlights is dat hun lichtkleur kan worden gewijzigd en dat zij zowel in warm wit als in universeel wit kunnen schijnen. De conventionele lichtschakelaar is alles wat nodig is om deze kleurverandering te activeren.. Bestel de Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 3 stuks – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart