Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks – Lampen24

De Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: f87165f72d77 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Glimmend chroom, ronde LED inbouwarmatuur Skrolla voor badkamers en vochtige ruimtes, lichtkleur in twee stappen schakelbaar Skrolla overtuigt in de eerste plaats door zijn glanzend verchroomde design, dat ook in badkamers heel goed uitkomt, omdat deze kleur daar vooral harmonieert met de armaturen, die bij de wastafel, in de douche en bij het bad gemonteerd zijn, omdat deze meestal ook een edele chroomglans hebben. Bovendien is het met zijn hoge beschermingsklasse bijzonder geschikt voor badkamers en vochtige ruimten, omdat het een betere bescherming biedt tegen water en vocht. De mogelijkheid om de lichtkleur in twee fasen te veranderen is een ander hoogtepunt van de LED-inbouwarmatuur, die een ronde vorm heeft, want daarmee kunt u hem zowel in warm wit als in universeel wit laten schijnen. De aanpassing van de lichtkleur gebeurt snel en gemakkelijk via de normale lichtschakelaar.. Bestel de Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Skrolla LED inbouwlamp, IP44, 1 stuks – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart