Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit – Lampen24

De Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: d3305c67b9c6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde Noor LED inbouwspot met wit frame en RGBW-verlichting Noor is een inbouwlamp die zich in een eenvoudige, tijdloze ronde vorm presenteert en op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Er worden hier twee soorten LEDs gebruikt. Enerzijds zijn er warmwitte COB-LEDs met een hoge lichtopbrengst, anderzijds zijn er RGB-LEDs geïntegreerd, die zowel rood, groen als blauw kunnen branden. De twee lichtbronnen kunnen zowel samen als afzonderlijk worden gebruikt. Het gekleurde licht zorgt voor bijzonder mooie effecten. Zo kan de inbouwspot in totaal in zeven modi worden bediend, die via de normale wandschakelaar door snel in- en uitschakelen via de normale wandschakelaar kunnen worden aangestuurd. Er is een geheugenfunctie zodat de geselecteerde instelling behouden blijft tot de volgende keer opstarten.. Bestel de Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart