Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel – Lampen24

De Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: f73c5b3f37bb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouwlamp Noor met nikkelkleurig frame en RGBW-licht Noor ziet er op het eerste instantie eenvoudig en tijdloos uit en onthult zijn bijzondere kwaliteiten pas in tweede instantie. In het midden zit een krachtige COB-LED die warm wit licht produceert, terwijl het ringvormige lichtoppervlak rond deze LED RGB-licht geeft en kan schijnen in rood, groen en blauw. Voor de werking van de armatuur volstaat de gewone wandschakelaar, waarmee de armatuur in totaal in zeven modi kan worden geschakeld, zodat de drie kleuren afzonderlijk of samen met het warmwitte licht kunnen worden ingeschakeld. Natuurlijk kan de centrale LED in warm wit ook voor dagelijks gebruik alleen worden ingeschakeld zonder gekleurd licht dat de sfeer verfraait. Dankzij een geheugenfunctie blijft de laatst gekozen modus behouden tot de LED inbouwlamp weer wordt ingeschakeld.. Bestel de Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Noor LED inbouwspot RGBW, nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart