LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K – Lampen24

De LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDVANCE is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: df382da8bd7b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K van  LEDVANCE is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Slim Inbouwarmatuur Slim LED plafondarmatuur met geïntegreerde driver De Recess Slim LED plafondinbouwarmatuur is eenvoudig en elegant. Hij heeft een witte kunststof behuizing en door zijn bijzonder slanke vorm is hij een uitstekende lichtbron voor kamers met weinig plafondruimte. Toepassingsgebieden kunnen gangen, trappenhuizen of entrees zijn. Een LED-driver is reeds geïntegreerd en de volledige montage- en aansluitaccessoires zijn bij de levering inbegrepen.. Bestel de LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDVANCE Recess Slim LED inbouwlamp Ø12cm 6500K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart