LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer – Lampen24

De LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDS-C4 is snel bij u thuis bezorgd.

249.90

SKU: 541198849a42 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer van  LEDS-C4 is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwarmatuur Ely met draaibaar element Het minimalistische design van Luca Turrini zet met de Ely inbouwarmatuur nieuwe maatstaven dankzij de veelzijdige mogelijkheden voor directe en indirecte verlichting. Dankzij de elliptische vorm en door de lichtbron 360° te bewegen, kunnen voor elke ruimte verschillende lichteffecten worden gecreëerd. Het frame is gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium en de wendbare, plaatvormige kap is gemaakt van kunststof. De warmwitte LED’s stralen dus een huiselijke sfeer uit en passen perfect in de woon- en slaapkamer, maar ook in kantoorgebouwen en trappenhuizen. Handig is dat de helderheid van Ely ook traploos instelbaar is via een aanraakdimmer op de plaat. – ontworpen door Luca Turrini. Bestel de LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDS-C4 Ely LED inbouw-wandlamp met touchdimmer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart