LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel – Lampen24

De LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EGLO is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 38f9003616ed Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel van  EGLO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwspot Saliceto in ronde vorm met draaibare spot Inbouwspots zijn een zeer goede keuze als het gaat om het onopvallend en flexibel maken van ruimteverlichting. De ronde LED inbouwspot Saliceto kan ook worden gebruikt voor basis verlichting in elke ruimte en elke interieurstijl. De lampenkop kan in het frame worden gezwenkt zodat de lichtstraling kan worden gevarieerd. Voor nog meer flexibiliteit is de inbouwspot uitgerust met dimbare LEDs die naar wens kunnen worden gedimd met een compatibele dimmer in de huisinstallatie (niet inbegrepen).. Bestel de LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED spot Saliceto rond draaibaar 4.000K nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart