LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm – Lampen24

De LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Naeve Leuchten is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0b1017abd953 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm van  Naeve Leuchten is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-plafondlamp Bonus met instelbare lichtkleur Deze LED plafondlamp Bonus overtuigt door zijn functionaliteit. Het licht kan in drie stappen worden ingesteld, waarbij deze eenvoudig via de apparaatschakelaar worden geselecteerd. De eerste instelling is een warm wit licht. Dit is ideaal voor woonkamers, omdat het een gezellige sfeer creëert. Verder is er de mogelijkheid om het licht aan te passen in universele witte lichtkleur of in daglichtkleur. Beide instellingen zijn zeer geschikt voor werkruimtes, hobbyruimtes, bijkeukens etc. De LED-plafondlamp Bonus biedt daarom voor elk gebruik de juiste verlichting.. Bestel de LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafondlamp Bonus doorsnede 33 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart