LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° – Lampen24

De LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b25af1fb2d45 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED plafondinbouwspot DL8002 – dimbaar en rondom draaibaar De DL8002 LED plafondinbouwspot is een echte allrounder. Hij is zeer mobiel, wat onder meer tot uiting komt in zijn draaibaarheid tot 38 graden. Een kogellager maakt ook een draaibaarheid van 360 graden mogelijk en maakt zo een individuele aanpassing van de lichtinval mogelijk. Via een schakelaar op het externe voorschakelapparaat kan de lichtkleur vóór de installatie van de spot naar wens worden gekozen – naar keuze aangenaam warm wit of fris universeel wit licht. Bovendien is de inbouwarmatuur dimbaar. Met deze veelvoud aan mogelijkheden is de LED-spot zowel geschikt als lichtbron voor de hal in huis als voor kantoren en badkamers, waarvoor hij dankzij IP65 (bij gesloten plafonds) ideaal is uitgerust. Dankzij de stralingshoek van 38 graden is de DL8002 ook voorbestemd voor het verlichten van bijvoorbeeld bedrijfs- en galerieruimten, om bepaalde objecten opzettelijk in scène te zetten.. Bestel de LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwspot DL8002, zwenkbaar, 38° – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart