LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart – Lampen24

De LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1fa9bc3538e2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Warm witte LED inbouw plafondspot DL6809 met 45 graden stralingshoek Overal waar aangename algemene verlichting gewenst is, is de DL6809 LED plafondspot de perfecte keuze. Het licht van de LED’s schijnt in een aangenaam warm wit. Dankzij het geïntegreerde dim-naar-warm systeem verandert de kleurtemperatuur tijdens het dimmen langzaam van 2.800 kelvin naar 2.000 kelvin. Dit resulteert in een bijzonder gezellig, diffuus licht. De armatuurkop kan via een veersysteem rondom worden gedraaid. Bovendien is de DL6809 uitgerust met een armatuurkop die 24 graden kan worden gedraaid, van waaruit het licht naar beneden wordt uitgestraald met een bundelhoek van 45 graden zonder verblinding. Met zijn aantrekkelijk licht is de LED-inbouwspot de ideale lichtbron voor alle interieurs waar een vriendelijke en aangename verlichting gewenst is, zoals de badkamer thuis, de gangruimte thuis of de wachtruimte in praktijkruimtes. De zichtbare behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en ziet er bijna overal zeer decoratief uit. – Externe ballast en aansluitdoos inbegrepen. Bestel de LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwspot DL6809, rond, zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart