LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied – Lampen24

De LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Euluna is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0eb76bf3d4fa Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied van  Euluna is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Natuurlijk vormgegeven downlight: Vitar LED-inbouwarmatuur van hout Een vierkant houten frame van geolied eikenhout kenmerkt de plafondinbouwarmatuur Vitar. Dit maakt het ideaal voor een inrichting in Scandinavische stijl of een eigentijdse landhuis-look. De lichtbron is een bijgeleverde LED-lamp met GU10 voet. De LED schijnt in zacht warm wit – ideaal voor de gezellige woonruimte. Of het nu gaat om individuele spots of om rijen voor de verlichting van bijvoorbeeld een gang, de Vitar-inbouwdownlight kan voor verschillende verlichtingsoplossingen worden gebruikt.. Bestel de LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwlamp Vitar, eiken geolied – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart