LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond – Lampen24

De LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

109.90

SKU: c02c695f83c2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-plafondlamp Ade T283 – pleisterwerk in een ronde vorm gebracht en op een moderne manier geïnterpreteerd Gips wordt vaak geassocieerd met volumineuze of zelfs oude voorwerpen, helemaal niet modieus. Steeds vaker wordt echter pleisterwerk gebruikt – het is een duurzaam en robuust materiaal dat, vooral bij armaturen, perfect past bij de texturen van veel wanden en plafonds. Dit is ook het geval met de Ade T 283 LED-inbouwarmatuur, die met zijn ronde, witte design één wordt met het plafond zonder compromissen. Als u kleurrijke accenten wilt zetten en de voorkeur geeft aan kleur, kunt u de inbouwarmatuur eenvoudig in elke gewenste tint kleuren. Het materiaal in combinatie met de moderne LED-technologie maakt de armatuur ook geschikt voor gebruik in commerciële ruimtes. Waar alleen het licht telt en de decoratieve factor minder belangrijk is, past de plafondarmatuur onopvallend in de omgeving.. Bestel de LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwlamp Ade T283 – rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart