LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel – Lampen24

De LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Eco-Light is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 5ad6da4e881d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel van  Eco-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde inbouw LED spot Zenit met nikkelafwerking De ronde LED inbouwspot Zenit past in elk kleurenconcept of inrichtingsstijl en kan dankzij IP44 bescherming niet alleen in woonkamers of gangen, maar ook in de badkamer worden gebruikt. De 25° draaibare spot wordt geleverd met een LED driver en geeft universeel wit licht via de geïntegreerde LED onder een vrij grote hoek van 120°.. Bestel de LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Zenit met IP44, nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart