LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom – Lampen24

De LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Eco-Light is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 86f2a688d3bf Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom van  Eco-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verchroomde LED inbouwspot Zenit Zenit is een ronde, verchroomde LED inbouwspot, die 15° kan worden gedraaid en universeel witte verlichting in een hoek van 120° uitstraalt. De beschermingsgraad IP44 maakt ook een gebruik in de badkamer mogelijk. De spot wordt met de LED driver geleverd en kenmerkt zich door een lange levensduur tot maximaal 30.000 bedrijfsuren en een uiterst energie-efficiënte verlichting.. Bestel de LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Zenit met IP44, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart