LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit – Lampen24

De LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EGLO is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1fc6fbf81596 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit van  EGLO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED inbouwspot Saliceto in ronde vorm De LED inbouwspot Saliceto is absoluut veelzijdig inzetbaar en kan in elke ruimte en elke interieurstijl worden gebruikt. De spot is gemaakt van aluminium en is uitgerust met energiezuinige LEDs die hun licht uitstralen onder een stralingshoek van 50°. De LED driver is in de spot geïntegreerd, zodat deze direct op het 230V-net kan worden aangesloten. De helderheid van de in de LED inbouwspot Saliceto geïnstalleerde LEDs kan met een geschikte dimmer worden geregeld.. Bestel de LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Saliceto rond stijf 2.700K wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart