LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm – Lampen24

De LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e2b8d41df7e5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED inbouwarmatuur Joki met wit frame, IP44 Joki overtuigt met een eenvoudig, tijdloos design en kan met zijn vierkante frame en witte oppervlak bijna overal worden gebruikt. De inbouwarmatuur is uitgerust met warmwitte LED’s die schijnen met een goede efficiëntie, en dankzij de hoge IP44-beschermingsgraad is de armatuur zeer geschikt voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes. Het wit gesatineerde verlichte oppervlak zorgt voor een aangenaam gelijkmatige lichtverspreiding, wat vooral in de woonruimte altijd op prijs wordt gesteld. Maar ook in de commerciële sector is de grote, heldere downlight altijd een goede aanvulling.. Bestel de LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 17cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart