LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer – Lampen24

De LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megatron is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1fb276ec6900 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer van  Megatron is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-inbouwspot Decoclic met 6W GU10 LED-lamp in set De Decoclic LED-inbouwspots kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd door middel van snap-in-montage met snapring. De spot wordt geleverd met een 6W GU10 LED-lamp met warmwitte lichtkleur (3.000 K). Bijzonder opmerkelijk is de zeer goede kleurweergave van de Ra 97-lamp, waardoor de kleuren in het licht zeer natuurlijk en onvervalst lijken. De schijnwerper kan 30° worden gekanteld en kan niet worden gedimd. De Decoclic LED-inbouwspots zijn een energiezuinige lichtbron voor bijna elke ruimte in huis.. Bestel de LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Decoclic set met GU10 6 W, ijzer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart