LED inbouwspot Austin vierkant – Lampen24

De LED inbouwspot Austin vierkant is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a85898aeeed5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Austin vierkant bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Austin vierkant van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Warmwitte LED-inbouwspots Austin – vierkante vorm De Austin LED-inbouwspots zijn uitgerust met een CNC-gefreesde, massieve aluminium behuizing en passen door hun geringe inbouwdiepte niet alleen in de smalste ruimtes van het plafond, maar verrijken ook elke moderne interieurstijl met hun tijdloze uitstraling. De LED’s schijnen in sfeervol warm wit, waardoor er een gezellige flair in de kamer ontstaat. – Directe aansluiting op de 230 V AC stroomleiding, geen transformator nodig – extreem lage installatiehoogte. Bestel de LED inbouwspot Austin vierkant nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Austin vierkant – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart