LED inbouwspot Austin rond – Lampen24

De LED inbouwspot Austin rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a04f38235376 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Austin rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Austin rond van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-inbouwspots Austin voor de smalste plafondruimtes De Austin LED-inbouwspots zijn gemaakt van aluminium en kunnen door hun geringe inbouwdiepte van slechts 2 cm zelfs in de krapste ruimtes van het plafond worden geïnstalleerd. Er is geen transformator nodig voor het gebruik, Austin is direct aangesloten op de 230 V AC voedingslijn. Het licht wordt uitgestraald onder een stralingshoek van 35 graden, schijnt in een aangenaam warm wit en creëert een gezellige sfeer in elke kamer. – zeer lage inbouwhoogte – CNC-gefreesde, massieve aluminium behuizing. Bestel de LED inbouwspot Austin rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Austin rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart