LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1a595bf1b8d7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In praktische set van 3: de LED inbouwstraler Andrej met flexibel inzetstuk Hier wordt de LED inbouwstraler Andrej in een praktische set van 3 aangeboden, zodat men voor een groter bereik aan helderheid kan zorgen. Elke individuele straler bestaat uit een witte kunststof behuizing en heeft een zwenkbaar inzetstuk voor lampen, waarbij de zwenkbaarheid in beide richtingen tot 25° bedraagt. De gloed laat zich op deze wijze beter en individueler uitrichten. De gebruikte LED’s lichten op in een warm witte lichtkleur, die als zeer huiselijk wordt waargenomen. Een energiezuinige LED inbouwstraler voor vele gelegenheden, die met haar tijdloze verschijning gegarandeerd lange tijd bevalt.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, wit, set van 3 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart