LED inbouwspot Andrej, rond, wit – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e5d527182104 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, wit van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwstraler Andrej met verstelbare inzetstukken Bij Andrej gaat het om een inbouwstraler, die met warm witte LED’s werkt. Daardoor blijft het stroomverbruik op een gering niveau, de lichtopbrengst is echter voldoende fel. Door de eenvoudige, ronde vorm kan deze LED inbouwstraler nagenoeg universeel worden gebruikt en het witte oppervlak verhoogt de veelzijdigheid van deze straler tot een maximum. Om Andrej beter te kunnen richten, is het inzetstuk voor de lamp zo in de behuizing aangebracht, dat dit kan worden bewogen – in beide richtingen ongeveer tot 25°.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart