LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 9b3b69685ff8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Andrej – nikkelkleurige LED inbouwlampen in handige set van 3 Aangezien elk van de drie inbouwlampen wordt uitgerust met LED’s kan men rekenen op een laag energieverbruik, waardoor de lampen van de reeks Andrej zeer aantrekkelijk zijn voor de verbruiker. Tegelijkertijd schijnt het warm witte licht echter fel in de kamer en bij het gebruik van set van drie lukt het om in een handomdraai een goede verlichting te bereiken. Voor een nog betere aanpassing van de gloed zijn de LED inbouwlampen uitgerust met zwenkbare inzetstukken, die aan elke zijde tot 25° kunnen worden bewogen.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel, set van 3 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart