LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 2637bbf156fb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouwstraler Andrej met matte nikkel finish en zwenkbaar inzetstuk voor lampen Andrej past in vele huishoudens, doordat het matte nikkel oppervlak van de LED inbouwstraler scoort met een tijdloos karakter. Hetzelfde geldt ook voor de ronde vorm die nooit uit de mode lijkt te gaan, doordat het om een van de meest universele geometrische vormen gaat. Het van LED’s voorziene inzetstuk is niet vast, maar beweeglijk in het frame gemonteerd. Het kan naar beide kanten tot 25* worden gezwenkt. Uiteraard kan de gloed daardoor bijzonder goed aan de situatie in de ruimte worden aangepast. De ingebouwde LED lampen zijn duurzaam en energiezuinig.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart