LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 13b6ba0c3b6f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Praktische LED inbouwlampen Andrej in set van drie De behuizing van deze LED inbouwlampen van de serie Andrej is compleet in chroom gehouden, zodat men een moderne indruk wekt. In een set van drie vormen de LED inbouwlampen een goede aanvulling wanneer men een kamer ruimer en gelijkmatiger wil verlichten. Daarbij is het nuttig dat bovendien elke lamp een verstelbaar inzetstuk heeft, dat tot 25° in beide richtingen kan worden gezwenkt. De gloed laat zich zo namelijk beter aan de omstandigheden in de kamer aanpassen.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, chroom, set van 3 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart