LED inbouwspot Andrej, rond, chroom – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: d4b0283900f6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, chroom van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED aangedreven chroom inbouwlamp Andrej met verstelbare inzetstukken voor de lampen De binnenste ring van deze chromen inbouwlamp, die de warm witte LED lamp omvat, is beweegbaar bevestigd in de behuizing, zodat men bij de verlichting van de kamer kan profiteren van een grotere flexibiliteit. Het inzetstuk kan aan beide zijden tot 25 graden worden gezwenkt. Het glanzend chromen oppervlak maakt een bijzonder elegante indruk en past goed bij moderne inrichtingen, terwijl ook de LED techniek van de chromen inbouwlamp zeer modern is doordat, er bij een goede verlichting een gering stroomverbruik kan gegarandeerd worden.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart