LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a20fc6a7223a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwlamp Andrej in aantrekkelijke aluminium look met tot 25° zwenkbare inzetstukken De inbouwlamp Andrej is in een eenvoudige, ronde vorm gehouden, waarbij de binnenste inzet, die de LED lampen bevat, relatief vrij in de behuizing werd geplaatst en daardoor in beide richtingen tot 25° kan worden gezwenkt. Wie gebruik maakt van dit zwenkmechanisme creëert een individueel gericht licht, dat beter op de kamer is afgestemd. Dankzij de moderne LED techniek is de gloed wel helder, maar ook zeer zuinig in energieverbruik.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, rond, aluminium – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart