LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit – Lampen24

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

De LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 687518970434 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED inbouwstraler Andrej in hoekige vorm De bijzonderheid van deze op zich eenvoudig ogende LED inbouwstraler ligt daarin, dat ze over een zwenkbaar inzetstuk voor lampen beschikt. Zo kan het inzetstuk van de horizontale uitgangspositie tot 25° in beide richtingen worden gezwenkt, wat een aan de omstandigheden in de kamer aangepast licht mogelijk maakt. Bovendien moet worden opgemerkt dat de LED lampen Andrej absoluut energie-efficiënt zijn en daardoor garant staan voor zowel een heldere gloed als voor een laag energieverbruik.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, hoekig, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart